KI VAGYOK

WordPress weboldalakat készítek Budapesten. Szenvedélyesen szeretek gyönyörű oldalakat készíteni, amiket öröm készíteni és használni is az ügyfeleimnek.

Munkámat lelkesedéssel végzem, figyelek a részletekre és ügyfeleim igényeire. Szeretem, ha nekik is öröm az oldal fejlesztése, hiszen sok lehetőség van az online megjelenésben az üzleti fejlődésre.

A weboldal készítés mellett funkcionális edzéseket is tartok, és megrögzött sci-fi film és sorozat fogyasztó vagyok. A Star Trek és a Star Wars ugyanúgy szívem csücske, de a Marvel-DC harcban nálam a Marvel győz.

Peter Patko, WordPress Site Builder

MIT CSINÁLOK

Webtárhely

Saját tárhelyemen el tudom helyezni ügyfeleim oldalait, teljes körő szolgáltatással: szerver-beállítás, cPanel, domain és PHP beállítás.

Webdesign

Ingyenes designok testreszabása a szűkösebb költségvetésű projektekben, vagy UI designer partnerem egyedi designt tud készíteni neked.

Oldalak létrehozása

HTML/CSS, Gutenberg, Divi vagy Elementor oldalszerkesztők használata, ahogy a projekt megkívánja.

Pluginek

WordPress modulok kutatása, telepítése és testreszabása, hogy a weboldalad minden megálmodott funkciót tudjon.

SEO nézőpont

Minden projektemben a SEO elsődleges vezérlőelv, legyen szó szerver-beállításról, kódmennyiségről, szövegről vagy oldalsebességről.

Betanítás, használat

Alapos betanítást kapsz a projekt végén, hogy tudd használni az új oldaladat. Képes leszel szerkeszteni az oldalakat, kezelni a megrendeléseket, vásárlókat és feliratkozókat.

Oldal megújítás

Ha Divi vagy Elemtor alapú az oldalad, és régies, lassú vagy hiányzik rá egy funkció, én tudok ebben is segíteni!

Támogatás

Majdnem minden ügyfelem kéri a havi támogatást, mert a biztonsági felügyelet mellett segítek neki fenntartani és fejleszteni az oldalát és a vállalkozását is.