Gum-tech GmbH

01

A BRIEF

Megnyertük a kültéri és beltéri gumiburkolatokat gyártó Gum-tech webes projektjét, amiben a korábbi öt weboldal konszolidálását, új webes arculatot és weboldalt kértek. További feladat volt egy profi területszerkesztő webes applikáció megalkotása, amire partnerünket, a Promera Management Kft-t hoztuk be.

A briefben egy webshophoz hasonló működést írtak le, amiben minden termék minden színben és vastagságban megtalálható, és ezekre a megrendelők egy listán tudjanak ajánlatkérést leadni.

Ügyfelünk biztosította a weboldal szövegét, a képeket és a termékek 3D render ábráit.

DÁTUM

2022

FELADAT

webdesign
webfejlesztés
karbantartás

TECHNOLÓGIA

Kadence Pro
Woocommerce
Gravity Forms

EXTRA

kalkulátorok
egyedi UI
web app

LINK

gum-tech.de

02

A FEJLESZTÉS

A webdesignt házon belül végeztük, és a több körös tervezési szakasz végén mindeki úgy érezte, hogy a design megfelelően tükrözi ügyfelünk értékeit.

A termékek kezeléséhez az elsődleges webshop motorunkat, a Woocommerce-t választottuk, amit utána komolyan testreszabtunk. Elrejtettük az árakat, átneveztük a Kosár és Pénztár oldalakat Ajánlat listára és Ajánlat küldésére, kikapcsoltuk a szállítási módokat, miközben megtartottuk a termékek könnyű feltölthetőségét és szerkeszthetőségét. Az összes értesítő emailt is átalakítottuk, hogy illeszkedjenek az ajánlatkérési folyamathoz.

Stílusos termékkategória oldalakat fejlesztettünk, amik a korábbi négy kategória website szerepét vették át. Két egyszerű de szép kalkulátort készítettünk: egy klíma-kalkulátort a Green Choice, és egy ejtési magasság kalkulátort a Calisthenics oldalon.

Velünk párhuzamosan a Promera befejezte a terület tervező web app fejlesztését, amihez gyönyörű UI-t terveztünk, hogy ugyanazt a webes megjelenést tükrözze.