My Ocean

01

A BRIEF

Ügynökségi partnerünk, a Dekoratio megbízásából készítettük el egy London-Monaco-Dubai székhelyű yacht kereskedő és menedzsment cég weboldalát. A stílusos webdesign folyamatos egyeztetéssel készült, így nekünk már csak le kellett fejleszteni az oldalakat és a funkciókat.

Előzetesen megbeszéltük a lehetőségeket a videós hátterekre, a yacht listázó/kereső modul integrációját, a különböző kapcsolati űrlapokat, és a Whatsapp kapcsolódásokat, mert a megrendelő cég büszke a kiemelkedő kapcsolatfelvételi sebességére, amihez a Whatsappot használja elsődleges eszközként.

Kérték, hogy különös figyelemet szenteljünk a mobilos megjelenésre és használhatóságre, mert a látogatók nagy része mobilon és tableten böngészi a weboldalukat.

DÁTUM

2022

FELADAT

webfejlesztés

TECHNOLÓGIA

Kadence Pro
Gravity Forms
Cloudflare

EXTRA

interaktív térkép
Whatsapp integráció

LINK

myoceanco.com

02

A FEJLESZTÉS

Az oldalak és űrlapok fejlesztése után az érdekesebb funkciókra fordultunk rá. A webdesignban kértek szerint a Contact oldalon elhelyeztük a világórákat, mert nyilván a cég több időzónán is átnyúlik.

Feltöltöttük és beállítottuk a háttér-videókat, amik nagyon feldobták a kiemelt oldalakat. A Locations oldal kapott egy szemet gyönyörködtető interaktív térképet, és a székhelyeket tartalmazó carouselt, hogy megkönnyítse a kapcsolatfelvételt. A csapattagok pedig a weboldal admin felületéről tölthetők fel és módosíthatók, fejlesztői segítség nélkül.

A yacht adatbázist szolgáltató céggel való egyeztetés után elhelyeztük a Charter a Yacht oldalon a yacht charter keresőt.

A végén sebességre optimalizáltuk az oldalt, főként a kézi eszközökön, és az oldalt még biztonságosabbá és még gyorsabbá tettük egy CDN szolgáltatás használatával.