Referenciák

Az Igazgyöngy Alapítvány új oldala
Az Igazgyöngy Alapítvány új oldala mobilon

Igazgyöngy Alapítvány

Az eddigi legnagyobb munkám: 80 épített oldal, 350 importált blogbejegyzés, 400 további importált oldal, webshop, e-learning platform és egy adománykezelő rendszer öleli fel a alapítvány teljes munkáját. A domain-konszolidáció, a korábbi oldalak SEO értékének megőrzése és a jogosultság-alapú szerkesztőségi rendszer beállítása is a projekt része volt.

Tovább az Igazgyöngy oldalra >>

SuziartBag webshop asztali gépről
SuziartBag webshop mobilról

SuziartBag női táska webshop

2018-ban a másik szívem csücske Suzi webshopja volt. Egy nagyon szép, jól működő oldalt sikerült összehozni, ami végre megfelelően képviseli barátunk nagyszerű vállalkozását. A projekt része volt a webshop teljeskörű felépítése, a táskák feltöltése és Suzi betanítása – bár ez nem volt nagy ügy, pillanatok alatt beleszokott a kezelésébe, köszönhetően a Woocommerce-nek.

Tovább a SuziartBag webshopra >>

Master-car autószerviz weboldala asztali gépről
Master-car autószerviz weboldala mobilról

Master-car autószerviz weboldala

Egy gyors és egyszerű weboldal építési projekt 2018 tavaszáról, amelynek domain rendelés, tárhely biztosítás, design, oldalak felépítése, Rich Snippets, SEO és karbantartás is része volt. Szempont volt, hogy a megrendelő nem tud marketing szöveget írni, így abban is segítettem.

Informatív, gyors kapcsolatfelvételt támogató bemutatkozó oldal lett.

Tovább a Master-car oldalára >>

Eat Clean - Tiszta Diéta weboldala asztali gépről
Eat Clean - Tiszta Diéta weboldala mobilról

Tündérfürt Kertépítés weboldala

A „kötelező weboldal” és az „azt csinálsz, amit akarsz” fázisból eljutottunk a „nagyon élvezem, nem lehetne még…” fázisba. Nagyon jó, kreatív légkörben, ötletes megoldások és jó szövegek születtek Sanka barátommal együttműködve. Olvassátok!

Tovább a Tündérfürtre >>

Magyar Xing Yi Quan Iskola weboldala asztali gépről
Magyar Xing Yi Quan Iskola weboldala mobilról

Magyar Xing Yi Quan Iskola weboldala

Régi kedves barátom kért fel, hogy újítsam meg weboldalát. A feladat a régi, nem reszponzív oldal modernizálása, megfiatalítása volt. A projekt része volt egyesületi oldaluk (sarkanylovasok.hu) megújítása is.

Mivel a korábbi weboldal tartalma is saját kezelésben volt, így az átadás és a betanítás is könnyen ment, és azóta is lelkesen töltik fel az új tartalmakat.

Tovább a Xing Yi Quan Iskola oldalára >>

Szerencsés találkozás volt, mikor Patkó Péterre rátaláltunk a „piacon”, mint webes fejlesztőre. Azt hiszem, civil szervezet ennél jobb munkakapcsolatot nem álmodhat magának…:) . Péter nem egy megrendelést teljesített, hanem eggyé vált velünk. Szakmai tudását nagy precizitással illesztette a munkánkhoz, megtanítva, türelemmel elmagyarázva nekünk mindent, ami felhasználóként nem érthettünk. Pontos időelszámolásai, heti beszámolói arról, hogy éppen hol tartunk, külön lenyűgöztek. Azt is láttam a munka során, hogy ennél jóval több időt töltött ezzel, mint amit elszámolt. Mert a feladat teljesítése volt számára a fontos, hiszen a munka során nem várt problémák, új lehetőségek is felmerültek, ám ehhez hihetetlen rugalmassággal alkalmazkodott. Ez az Igazgyöngy harmadik honlapja. És ez olyan, ami igazán a mi sajátunk. Korszerű, és jól tükrözi, és követhetővé teszi a munkánkat. Köszönjük neked, kedves Péter!” L. Ritók Nóra

alapító, Igazgyöngy Alapítvány

Nekem nehéz bármit is írni, mert Péter a barátom, de azért megpróbálom.
Nem akartam nagyon belefolyni a munkába, mert nem volt rá időm, ezért csak annyit kértem, hogy a régi honlapomat csinálja meg mobilbarátra. Erre Péter jött valami design-os oldallal, és zöldségeket gyümölcsöket ábrázoló képekkel, én meg kerteket építek. Először meglepődtem és nem értettem, de amikor elkezdett magyarázni, ráébresztett, mit is szeretne, és én mit szeretnék. Péter jól magyaráz, és jó ötletei vannak, mindig zaklatot, hogy ezt és ezt csináljam. A zaklatás eredmenye az lett, hogy a nincs időm rá dumám nem jött be, mert szakítottam rá időt, és elkezdtem foglalkozni a dologgal. Nem bántam meg.

Nagyon rugalmasan kezelte a rigolyáimat és minden kitalaciómat. Sokat beszélgettünk, és így talalta ki az SzTF gombot a kezdőoldalra. Sikeresen ötvözte a tudását az én hozza nem értésemből jött ötletekkel, és még arra is rávett, hogy ott vigyorogjak a honlapomon, pedig nem akartam. Utólag visszaemlékezve az együtt töltött idő és telefonhívasok mindig vidam beszélgetés volt, és nem munka. Nem szeretem a kötelező dolgokat, de Péterrel együtt dolgozni öröm volt. Szabad kezet kapott, mert én is így szeretek dolgozni, és nem bántam meg. A legjobb döntes volt, hogy rábíztam a weblapomat.
Köszönöm barátom!” Szimpatikus Tetovált Fiatalember

tulajdonos, Tündérfürt kertépítés

New York City minőség budapesti tartalommal
WhatsApp chat